Nyt Bright Eyes-album på trapperne

Conor Oberst har i det seneste år flirtet mere med sine side- og soloprojekter end det klarsynede hovedband, men nu er sangeren vendt hjem til Bright Eyes, og en lille ny er på vej, for den 14. februar ryger albummet ‘The People’s Key’ på gaden.

Nogen havde måske allerede gættet, at bandet var i lykkelige omstændigheder, da der i starten af oktober var videopremiere på støttesangen ‘Coyote Song’. Til trods for at det kun er Conor selv, der ses i videoen, og Bright Eyes altid har haft en skiftende besætning, så bliver det stadig Nathaniel Walcott og Monsters of Folk-buddy Mike Mogis, der udgør den hårde kerne på efterfølgeren til ‘Cassadaga’ fra 2007, mens der også vil være bidrag fra en række andre musikalske legekammerater, blandt andre medlemmer fra Autolux.

Trackliste til ‘The People’s Key’:
1. Firewall 

2. Shell Games 

3. Jejune Stars 

4. Approximate Sunlight
5. Haile Selassie
6. A Machine Spiritual (In the People’s Key)
7. Triple Spiral 

8. Beginner’s Mind
9. Ladder Song 

10. One for You, One for Me

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af