Opsamling 2010: Figurines

Efter over tre års albumpause vendte Figurines tilbage som trio med deres selvbetitlede fjerde studiealbum. Her afslører bandet hvilke album, de har rålyttet til i år.

I morgen: Under Byens 2010-favoritter

I går: Troels Abrahamsens 2010-favoritter
Læs alle artikler HER.

The Morning Benders ‘Big Echo’
Jens: »Med den meget fine album titel, ‘Big Echo’, og et flot maleri af mennesker, som er på vej ud for at bade, har San Francisco-orkesteret The Morning Benders allerede afsløret, hvad vi har i vente på dette fine udspil. En dejlig balance af sunshine-pop, organiske rytmesektioner, sprød guitar, rumklangs-vokalhamonier og elegante små tangentmelodier fylder ens øre ved første gennemlytning. ‘Excuses’ er et fantastisk åbningsnummer, som man kun kan blive varm om hjertet af og i godt humør«.

Lyt til ‘Excuses’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wild Nothing ‘Gemini’
Christian: »En virkelig smuk drømmende og skramlet plade, til tider nærmest en lo-fi-udgave af Cocteau Twins. Masser af ørehængende små perler som leder tankerne tilbage på sommeren. Det er som sådan ikke noget, man ikke har hørt før, men sangene og udtrykket rammer præcist og behageligt, og man får lyst til mere«.

Lyt til ‘Confirmation’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Walkmen ‘Lisbon’
Claus: »The Walkmens formel er virkelig noget, vi kan relatere til i Figurines. Du har en god sang, som skal kunne stå for sig selv. Hvorfor fylde på for at fylde på. Hvorfor pakke det ind i produktion og lir. I en tid hvor det er som om, at udenomsgejl fylder lige så meget som selve musikken, er det fantastisk at nyde The Walkmens nøgne og dybtfølte udtryk kun frembragt af Leithausers soulcroonede vokal, guitar, bas, trommer og en smule tangenter. Det ironiske er således, at man netop oplever nærvær, seriøsitet, oprigtighed og storladenhed, når alle facader pilles ned«.

Lyt til ‘Angela Surf City’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Musikårets vigtigste begivenhed?
»The Beatles på iTunes«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af