Opsamling 2010: The Floor Is Made of Lava

I år viste bøllerockerne i The Floor Is Made of Lava nye modne sider på den klassisk guitarrockende ‘Howl at the Moon’. Forsanger Tobias Kippenberger giver her sit bud på årets bedste album.

I morgen: Giana Factorys 2010-favoritter

I går: Le Gammeltofts 2010-favoritter
Læs alle artikler HER.

Kellermensch ‘Narcissus’
»Selv om det kun er en ep, synes jeg alligevel denne udgivelse er blandt de bedste fra i år. Ikke bare herhjemme, hvor Kellermensch i mine ører er det bedste, der nogensinde er kommet, men holdt op mod alverdens andre bands er de stadig en af mine absolutte favoritter. Pladen fra sidste år tror jeg var lige præcis for voldsom til, at mange indie-nørder kunne sluge den, men med ep’en har de budt alle indenfor uden at gå på kompromis med deres vanvittigt smukke mix af brutalitet og følsomhed«.

Lyt til ‘Narcissus’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Black Rebel Motorcycle Club ‘Beat the Devil’s Tattoo’
»Med ‘Beat the Devil’s Tatoo’ synes jeg, B.R.M.C. har kombineret deres etter (‘B.R.M.C.’, red.) og deres treer (‘Howl’, red.) usandsynligt godt, og det må være det album, jeg har lyttet allermest til hele året. Jeg må altså konkludere, at de slår benene fuldstændigt væk under mig hver anden gang, de udgiver noget, så jeg glæder mig allerede til deres syvende plade. Deres måde at synge gammel roots og nærmest visesang hen over ret voldsom, elektrisk musik er jeg meget direkte inspireret af, hvilket ‘All Outta Love’ er et åbenlyst eksempel på«.

Lyt til ‘Beat the Devil’s Tattoo’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Band of Horses ‘Infinite Arms’
»Jeg har ikke kunnet fordrage Band of Horses før, men med den her plade tror jeg, at jeg forstod præmissen – og så har min trodsighed nok også fået et lille hvil, eftersom mange fans har fået armene ned fra luften og gjort plads til mine deroppe i stedet. Det, jeg er faldet for, er formentlig, at der er masser af kraft i musikken, samtidig med et vokalen minder helt om vuggeviser på mange numre. Det fungerer nemlig rigtig godt, når man skal falde i søvn i en tourbus, larmen fra de andre lukkes ude, men jeg bliver stadig lullet i søvn«.

Lyt til ‘Dilly’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Musikårets vigtigste begivenhed?
»Jeg må indrømme, at jeg totalt har mistet overblikket, eller også er der bare ikke rigtig sket så forfærdeligt spændende ting i år… Et umiddelbart bud kunne være, at KODA overlevede den grimme, offentlige krig med IFPI om Spotify, og det indtil videre lykkedes dem at forsvare musikkens værdi. Jeg håber absolut, at tjenester som blandt andet Spotify kan gennemføres snart, men prisen skal være rigtig. Det er jo ikke nogen frelser, der har meldt sig på banen, det er en forretning«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af