Opsamling 2010: Under Byen

2010 blev året hvor Under Byen efter årelangt tilløb endnu en gang berigede omverdenen med et nyt album i form af ‘Alt er tabt’. Læs her, om bandmedlem Sara Saxilds yndlingsalbum fra i år.

I morgen: 4 Guys From the Futures 2010-favoritter

I går: Figurines’ 2010-favoritter
Læs alle artikler HER.

Bjørn Svin ‘Browen’
»Vildt stenet og dyster plade. Mere moderne kompositionsmusik med fede beats end regulær tekno. Han er en inspirerende kunstner, og de koncerter, jeg har hørt med ham, har været fantastiske!«

Lyt til ‘BooO’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Our Broken Garden ‘Golden Sea’
»Anna (Brønsted, red.) skriver fede popsange, som jeg har hængende i ørerne længe. En plade jeg har lyst til at høre højt på motorvejen i en hurtig bil. Den vil fremad med et knugende mørke under de iørefaldende melodier. Lige noget for mig«.

Lyt til ‘Garden Grow’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kira ‘Look Up Ahead’
»Den bedste plade jeg har hørt fra Kira. Især balladerne er gode. Den smukke, enkle og rå produktion af John Parish er virkelig tilfredsstillende at lytte til. Jeg fik lov til at lytte lidt med undervejs i tilblivelsesprocessen, og den fulgte mig det meste af sommeren, og jeg blev ret glad for den«.

Lyt til ‘Stop Me’ (live):

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Musikårets vigtigste begivenhed?
»At udgive vores fjerde album, ‘Alt er tabt’. Vi havde arbejdet hårdt og længe på det og haft mange tekniske problemer undervejs, der sænkede processen, og vi måtte udskyde vores udgivelsesdato. Mange af sangene indspillede vi af flere omgange i forskellige versioner, før vi fandt frem til den endelige udgave, og det var meget af tiden to skridt frem og et tilbage. Vi udforskede vores musikalske ideer og kunne egentlig være blevet ved i det uendelige. For os som band var det en helt ny måde at arbejde på, i små grupper hvor vi indspillede i stedet for at stå alle mand og spille sangene sammen. Det har åbnet en dør til en ny retning, både musikalsk og metodisk set, som vi glæder os til at se nærmere på«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af