R.E.M. forærer nyt nummer væk

Ikke nok med at R.E.M. er klar med deres 15. album den 7. marts næste år, så har de også 30 års jubilæum. Det fejrer rockveteranerne med nummeret ‘Discoverer’, som grupper nu forærer væk på deres website.

‘Discoverer’ er åbningsnummeret på det kommende album ‘Collapse Into Now’ og det første fulde nummer, vi har hørt derfra. I tirsdag udsendte gruppen nemlig også forsmagen ‘IHT>U>EDIYTW (Dubmix)’, der dog ‘kun’ var et instrumentalt mashup af tre forskellige numre fra ‘Collapse Into Now’.

Download ‘Discoverer’ HER (i bytte for en mailadresse).

Lyt til ‘Discoverer’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af