R.E.M. og Eddie Vedder hooker op på nyt nummer

Optakten til R.E.M’s kommende ‘Collapse Into Now’-album er for alvor igang. Det er ikke mere end fire dage siden, at gruppen forærede nummeret ‘The Discoverer’ væk, men nu kan du allerede høre endnu et nyt nummer ‘It Happened Today’, hvor Pearl Jam-forsangeren Eddie Vedder og The Hidden Camaras’ Joel Gibb har drysset noget af deres stjernestøv.

Der er dog ikke gået all stars-lir og Pearl Jam-referencer i den på ‘It Happened Today’, der starter akustisk og mere afdæmpet end den rockede førstesingle men folder sig ud i en stort orkestreret singalong-afslutning. Og så skal det iøvrigt blive spændende at høre, hvad Patti Smith og Peaches har at byde på, når albummet ryger på gaden den 7. marts.

Udover ‘It Happened Today’ er Michael Stipe og co. også klar med trackliste og en ‘Collapse Into Now’-trailer med lydbidder fra indspilningerne i studiet, som kan ses nederst på siden.

Lyt til ‘It Happened Today’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

R.E.M. ‘Collapse Into Now-trailer’

Trackliste til ‘Collapse Into Now’:
1. Discoverer
2. All the Best

3. Uberlin
4. Oh My Heart
5. It Happened Today (feat. Eddie Vedder])
6. Every Day Is Yours to Win

7. Mine Smell Like Honey
8. Walk It Back

9. Alligator Aviator Autopilot Antimatter (feat. Peaches & Lenny Kaye)

10. That Someone Is You

11. Me, Marlon Brando, Marlon Brando and I

12. Blue (feat. Patti Smith)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af