Roskilde Festival får et skud rockvitaminer

I går blev vi beriget med et skud lo-fi-r’n’b fra How To Dress Well, men i dag har Roskilde Festival flyttet fokus over mod rockdepartementet med tilføjelsen af Weekend og Autopsy til næste års program.

Weekend (billedet) stammer fra San Francisco og gør sig i distortion- og feedbacktunge støjrock-kreationer, som man kan opleve deres på gruppens debutalbum ‘Sports’, der tidligere i år udkom via det anerkendte indierock-label Slumberland.

Ligeledes amerikanske Autopsy leverer ligeledes tungt trækkende guitarbredsider. Bandet, der har været stilskabende inden for dødsmetal, eksisterede oprindeligt fra 1987-95, blev for en kort bemærkning gendannet i 2008 og endeligt gen-genddanet sidste år. Og bandet barsler nu efter sigende med et nyt album.

Se det foreløbige Roskilde-program HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af