The Streets smider to nye videoer på gaden

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Streets ‘Going Through Hell’

Mike Skinner har den seneste tid stopfodret os med hjemmelavede videoer og nye singler, som har sat forventningerne i vejret til hans kommende The Streets-album. Men med det seneste udspil ‘Going Through Hell’ er den lille englænder kommet på afveje, når han med Rob Harley fra The Music på dramatisk gæsterockvokal rapper om helvede, mens han viser maveskindet frem og er total rock med skorpioner og fugleedderkopper.

Falder ‘Going Through Hell’ i ens smag, er det til gengæld ikke sikkert, at man er nede med makkerparrets jule-aliasser Scrooge & Marley og deres sukrede julepop i ‘I Don’t Want It to Be Me’, som kan ses og høres forneden. Ifølge Mike Skinner er videoen lavet i et sjældent anfald af glæde og godt julehumør, men han lover, at kynismen hurtigt vil blive genoptaget efter jul.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Scrooge & Marley ‘I Don’t Want It to Be Me’
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af