When Saints Go Machine besynger ensomheden

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

When Saints Go Machine ‘Fail Forever’

Hvis man i forvejen lider af vinterdepressioner, skal man måske skippe When Saints Go Machines nye video (instrueret af Thomas Skou der gennem tiden har leveret masser af fotos til Soundvenue Magazine) til ‘Fail Forever’, der som en opdateret og meget grå version af ‘Palle alene i verden’ følger en ung fyr, der formålsløst løber og skater rundt i et københavnsk industrikvarter, storrygende, smågrædende og frem for alt ensom og fortabt. Videoen fungerer som en slags fortsættelse af bandets hjemmeside, hvor man følger den samme skuespiller i sin lejlighed lige så rastløs og mutters alene, som når han går udenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af