Courtney Love sagsøgt for Twitter-rant

Grunge-dronningen Courtney Love er en hyppig bruger af Twitter. Det har ført til både tilsvininger og nøgenbilleder, men at hun ligefrem skulle ende med at bliver sagsøgt for det, lå trods alt ikke i kortene.

Det er ikke desto mindre tilfældet, for nu har designeren Dawn Simorangkir valgt at sagsøge hende, efter at Love har skrevet en række ubehagelige kommentarer om hende på sin Twitter-profil. Hole-sangerinden kalder hende blandt andet for en narkoman og luder og skriver også på sin Twitter-profil: »Hun har fået en stor sum penge fra mig, over 40.000 dollars, og jeg gør ikke folk kendte, for at blive voldtaget også!«.

Retssagen begynder den 18. januar, og hvis det står til Simorangkir og hendes advokater, skal Love hoste op med en ordentlig kompensation. Så vælg dine ord med omhu næste gang du sender en tweet afsted.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af