De Eneste To samler ind med Roskilde Festival

På torsdag står den på goodwill og gratis musik, når Roskilde Festival indtager P3’s studie på Nytorv og giver en hjælpende hånd til Danmarks Indsamling. Nu er første navn offentliggjort til at optræde, og det drejer sig om Simon Kvamm og Peter Sommers fælles projekt De Eneste To.

De to sangsmede starter på torsdag deres Danmarksturné med koncerten på Nytorv kl. 12.15, og derudover vil to endnu ikke offentliggjorte navne optræde i løbet af dagen. Udover at opleve gratis musik kan du blandt andet donere din gamle sovepose og købe sommerens festivalbillet med god samvittighed, da Roskilde Festival donerer 150 kroner til indsamlingen for hver solgt billet.

Danmarks Indsamling kulminerer på lørdag i et stort liveshow, hvor blandt andet The Streets, Veto og Turboweekend optræder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af