Den Gale Pose bliver gendannet

Så bliver der igen spændt op til lir, når Den Gale Pose efter flere års opløsning gendannes til foråret. Fredag den 4. marts samles Jokeren og de andre stoddere nemlig til en eksklusiv optræden til den anden omgang af koncertkonceptet Respekt.

Den Gale Pose startede først under navnet Madness 4 Real, der i starten af 90’ernes rykkede til Los Angeles, hvor de arbejdede som producere for rappere som Eazy-E og Ice Cube. Da de i 1995 vendte hjem til Danmark, skiftede gruppen navn og opnåede hurtigt opmærksomhed med debutalbummet ‘Mod Rov’. Deres store gennembrud kom dog først nogle år senere, da trioen udgav albummet ‘Sådan er reglerne’ med hitsinglerne ‘Spændt op til lir’ og ‘Den dræbende joke’. Trioens sidste album ‘Definitionen af en stodder’ udkom i 2001, hvorefter Jokeren to år efter påbegyndte sin solokarriere.

Den store reunion bliver ligesom Respekt Part 1 i KB Hallen og byder også på de ligeledes gendannede hiphop-grupper i Rockers By Choice, Sund Fornuft og Flopstarz.

Forsalget starter på Billetlugen.dk og i din nærmeste Fona torsdag den 27. januar kl. 10.

Respekt Part 2: Den Gale Pose, Sund Fornuft m.fl.
Fredag den 4. marts
KB Hallen, København V

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af