Genoplev koncerter fra Roskilde Festival 2010

Hvis du længes efter sommer, sol og gode liveoplevelser i vinterkulden, kan du se frem til at synke ned i sofaen hver aften i næste uge og (gen)se koncerter fra sidste års Roskilde Festival med en række af navne på DR’s kulturkanal DR K.

Det drejer sig blandt andet om Damon Albarn og co. i Gorillaz, der ifølge vores anmelder leverede en alternativ abefest på Orange Scene, og Dave Grohl og Josh Hommes supergruppe Them Crooked Vultures, der gav en hårdt rockende magtdemonstration på Dyrskuepladsen.

Derudover er koncerter fra Muse, Vampire Weekend, The Prodigy, Alice in Chains, Jack Johnson og de danske helte i Kashmir og Nephew blevet foreviget af DR’s kameraer. Og hvis du ikke når at fange koncertoptagelserne i fjernsynet, kan du genses på DR K’s website fra næste uge.

Koncerter fra Roskilde Festival 2010 på DR K:
Mandag 17. januar
22:30 Jack Johnson

Tirsdag 18. januar
22:30 Nephew
23:10 Gorillaz

Onsdag 19. januar
22:20 Them Crooked Vultures

Torsdag 20. januar
23:25 Muse
23:55 The Prodigy

Fredag 21. januar
22:30 Kashmir
23.30 Vampire Weekend
24:00 Alice In Chains

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af