Gold Panda spiller til Soundvenue Sessions

Snart er Glasser og The Vaccines klar til at fyre op under nye Soundvenue Sessions, og nu kan vi med stor stolthed føje Gold Panda til listen. Den roste elektroniske musiker gæster Rust den 27. april.

Gold Panda, der udgøres af Derwin Panda fra London og hans maskinpark, fik sit gennembrud med den opklippede single ‘Quitters Raga’ i 2009 men slap dog først sit debutalbum ‘Lucky Shiner’ ud sidste efterår efter en række ep’er og remix.

Debuten fik lutter rosende ord med på vejen af vores anmelder, som kastede fem stjerner efter udgivelsen og kaldte det for »et pulserende elektronisk hjerte, der knitrer af inderlighed, med ordløse historier, abrupte vokalkollager og fragmentariske lydkonstruktioner« – og vi kvitterede ligeledes med en placering på listen over årets bedste album.

Nedenfor kan du få en forsmag på, hvad der er i vente med videoen ‘Snow & Taxis’.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Smash!Bang!Pow!, og opvarmningen står Death By Kite-medlemmet Bjørn Alexander for med sit nye dreamwave-soloprojekt Flag White.

Husk at medlemmer af Soundvenue Friends altid får 50 kr. i billetrabat til Soundvenue Sessions, og rabatbillet kan købes via ‘Min side‘.

Soundvenue Sessions: Gold Panda

Onsdag den 27. april, kl. 20
Rust, København N
Pris: 80 kr./30 kr. for Soundvenue Friends

Gold Panda ‘Snow & Taxis’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af