Hør hele Bright Eyes’ kommende album

Det er vist ikke kun os, der ikke kan vente på, at Conor Oberst smider sit ottende Bright Eyes-album ‘The People’s Key’ på gaden den 14. februar. Sammen med den amerikanske radiostation NPR løfter han og resten af bandet nemlig sløret for det kommende album, som fra i dag af kan høres i dets fulde længde.

‘The People’s Key’ er bandet første album siden 2007’s ‘Cassadaga’ og følger op på et hav af sideprojekter fra frontmanden Conor Oberst. Til Billboard kunne han sidste år fortælle følgende om det nye album: »Jeg ønskede at lave et album, der lød moderne, og som styrede uden om nogle af mine melodiske tilbøjeligheder. (…) Vi ville meget gerne have det til at rocke, og i mangel af et bedre udtryk, lyde nutidigt eller moderne«.

NPR kalder det allerede »det bedste album Bright Eyes nogensinde har lavet«, men fæld din egen dom via linket nedenfor.

Lyt til ‘The People’s Key’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af