Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft klar med ‘Sound of Copenhagen Vol. 6’

Så er dj- og radiokammeraterne Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft tilbage med flere elektroniske godter. Nu vender makkerparret nemlig igen vores opmærksomhed mod den danske elektroniske scene, når de den 3. februar smider ‘Sound of Copenhagen Vol. 6’ på gaden.

Opsamlingen udkommer traditionen tro i anledningen af ‘Copenhagen Fashion Week’, og som sædvanligt er målet at sætte fokus på de nye danske talenter. »Hvis ikke vi satte fokus på nogle af disse talentfulde producere, så ville der ikke være særligt mange, der kendte til dem«, udtaler Kjeld Tolstrup.

Sammen med veteraner som Trentemøller og Laid Back er der derfor igen blevet plads til helt nye talenter som Thomas Bjerring og Shanghai, og også allerede kendte navne som Turboweekend og Vinni Who er blevet inviteret med om bord. Bag det visuelle udtryk står collagekunstneren Anika Lori, som tager over for sidste års designer, Norse Project.

Trackliste til ‘Sound of Copenhagen Vol. 6’:
1. Turboweekend ‘Heaven’
2. Vinnie Who ‘Remedy’ (Chris Minus Deep Fried Remix)
3. Boom Clap Bachelors ‘L-O-V-E’ (Tuff City Kids Remix)
4. Oh Land ‘Sun of a Gun’ (Yuksek Remix)
5. Laid Back ‘Cocaine Cool’
6. Yoav ‘We All Are Dancing’ (Le Gammeltoft & Street Mechanics Remix)
7. Thomas Bjerring & David Skog ‘Ice’
8. Jonas K. P. ‘Pixel’
9. One Brother feat. Frankée ‘Under the Water’ (Martinez & Mesteño Remix)
10. Kid Massive & John Puzzle ‘Makarska’
11. Djuma Soundsystem ‘Blizzard’ (Hardfloor Remix)
12. Kölsch ‘Loreley’ (Original Mix)
13. Trentemøller ‘Silver Surfer, Ghost Rider Go!!!’ (Andrew Weatherall Prinz Mix)
14. Shanghai ‘Smoke and Mirrors’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af