Lyt eksklusivt til Trentemøller-remix af Chimes & Bells

Sidste år tog Trentemøller Chimes & Bells ind under sine vinger som opvarmningsband på sin Europaturné. Og nu fortsætter han den flinke behandling af artrockerne med to spritnye remix, som du kan lytte eksklusivt til her på siden.

Numrene ‘This Far’ og ‘The Mole’ er begge hentet fra Chimes & Bells’ selvbetitlede debutalbum, der indtog en hæderfuld andenplads, da vi kårede 2010′ bedste danske album. Og selv om Trentemøller ikke, som man måske kunne have forventet, ikke sigter direkte mod dansegulvet, så er hans versioner alligevel væsensforskellige fra originalerne. Men ikke mere snak, bedøm selv resultatet nedenfor.

Lyt til Trentemøllers Chimes & Bells-remix:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Klik på for at åbne afspilleren i et nyt vindue.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af