Madvillain klar med nye numre

Det snart syv år siden, at MF Doom og Madlib udsendte deres nyklassiske debutalbum ‘Madvillainy’ under det fælles alias Madvillain. Siden da har fans ventet på duoens opfølger, som siden dets første annoncering er blevet udskudt gang på gang. Nu øger den dynamiske duo dog håbet for en snarlig udgivelse, efter at to nye numre har fundet vej til nettet.

Numrene åbner ballet på pladeselskabets Stone Throws seneste podcast og varer til sammen under to minutter. Her er derfor blot tale om previews, og på nuværende tidspunkt er det heller ikke sikkert, at numrene er en del af det kommende album. Stones Throw fortæller dog, at podcasten består af 50 minutters musik fra kommende udgivelser, så der lægges i hvert fald op til en ny Madvillain-udgivelse.

Lyt til ‘Avalanche’ og ‘Victory Lap’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af