Ny Soundvenue Sampler klar til download

Den 1. i hver måned kan medlemmer af Soundvenue Friends helt gratis hente en sampler med 10 stærke tracks udvalgt af redaktionen. Januar-udgaven af Soundvenue Sampler ligger nu klar til download.

Medlemmer af Soundvenue Friends kan downloade HER. Se hvordan du bliver medlem og får magasin, musik og koncert-oplevelser hver måned, for kun 50 kr./måned HER.

Trackliste til ‘Soundvenue Sampler Januar 2011’:

1. Lykke Li ‘Get Some’
Hvis 2010 var Robyns år, er det ikke utænkeligt, at 2011 vil tilhøre hendes landsmand Lykke Li. Førstesinglen oser af overskud.

2. Cut Copy ‘Take Me Over’
Juhu! De australske dansedingoer er tilbage. Og de har taget festen med sig. Vi danser hele vejen til ‘Zonoscope’ lander til februar.

3. The Streets ‘Going Through Hell’ (Diplo-remix)
M.I.A.’s ex har taget Mike Skinners seneste single under kærlig dubstep-behandling og givet den et ordenligt skud wobble-bas.

4. Fallulah ‘Thunder’
Den danske sangalfs bidrag til Mixtoverdener.dk er en popfortolkning af den klassiske komponist Vagn Holmboe.

5. Toro Y Moi ‘Still Sound’
Dreamwave-spradebassen Chaz Bundick vender den søsygeinducerende lyd fra debuten ryggen og skruer op for funken.

6. Thulebasen ‘Raga Gemini’
»Got no words for today-ay-ay-ay-ayyy« og lidt huggende guitarer, så er man godt i gang med den seje single fra det eksperimenterende rockband.

7. Deerhoof ‘The Merry Barracks’
Det alternative progpop-band udgiver til januar deres nye album, det sejt betitlede ‘Deerhoof vs. Evil’, og her får du den skæve forløber.

8. Emma Acs ‘We Make Sense’
Vi spår den rødhårede garagerock-furie et godt 2011. For denne førstesingle fra hendes debutalbum må gøre Lorenzo ‘Guf’ grøn af misundelse.

9. Iceage ‘New Brigade’
1-2-3-4 og ikke så meget pis på første lyd fra de unge danske punkrebeller, der den 10. januar udgiver deres debutalbum på Tambourhinoceros.

10. One Year From Home ‘Don’t Be Unkind’
Medlemmer fra Don’t Go to New York og 4 Guys From the Future er gået sammen i dette skønt velklingende rockprojekt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af