Shout Wellington Air Force-sanger solodebuterer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The New Spring ‘The Glow’

The Rumour Said Fire erklærede sidste år sin kærlighed til Bastian Kallesøes soloprojekt The New Spring og valgte det som Breakin’ Sound, da de var redaktører her på siderne. Til foråret står den dog på endnu mere kærlighed, når Shout Wellington Air Force-forsangeren udgiver sin solodebut, der blot bærer projektets navn og handler om kærlighed og nyforelskelse.

‘The New Spring’ udkommer først den 28. marts, men allerede i dag kan du varme op til det kommende album. Førstesinglen ‘The Glow’ har nemlig fået sin helt egen musikvideo med en danseglad Kallesøe i hovedrollen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af