The Streets chokudsender nyt album

Da Mike Skinner sidste år meddelte, at han før det kommende ‘Computer and Blues’ ville udsende et andet The Streets-album, var det svært at tage rapperen seriøst. Men man må sige, at tvivlen er kommet ham til gode, når han i dag rent faktisk kan præsentere det nye album ‘Cyberspace and Reds’.

Albummet er dog hverken blevet lagt ud til fri download eller sat til salg i musikbutikkerne. Mike Skinner skubber nemlig grænsen for skøre udgivelsesformer og har sendt alle sine fans ud på en skattejagt. Alt man skal gøre er at hente en særlig The Streets-applikation til sin iPhone, scanne en stregkode, for derefter at gå på jagt i et engelsk supermarked efter 300 gram dåsetomater. Når alt dette er indsamlet, modtager man hele albummet.

Det kan dog blive svært for os uden for Englands grænser, men heldigvis kan du takket være Some Kind of Awesome streame hele albummet via linket nedenfor. Har du dog alligevel mulighed for at tage ud på Skinners skattejagt, så er en iPhone helt nødvendig. På sin blog skriver Skinner nemlig: »Undskyld til alle haters med Android og Blueberrys, men I må vente til den leaker på torrentshare«.

Lyt til ‘Cyberspace and Reds’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af