The Streets går til filmen

Siden Mike Skinner sidste år annoncerede The Streets’ endeligt, har rapperens forsatte karriere været uvis. Nu løfter Skinner dog sløret for sine fremtidsplaner, der noget overraskende vil forsætte i filmens verden.

Ifølge den engels avis The Guardian arbejder Skinner i øjeblikket med vennen Ted Mayhem på en film, som beskrives som en slagkraftig thriller, der udspiller sig på et hospital. Til avisen fortæller Skinner også kort om filmen: »Ideen er at føle for noget, som jeg gjorde det i starten med The Streets, da jeg ikke vidste, hvad der var muligt. (…) Vi skal bare lave noget, der er smukt – det er anspændt og interessant hele vejen til slutningen. Det er kernen i kunst, til helvede med alt andet«.

Projektet er stadig helt nyt, og det vides endnu ikke, om Skinner selv vil instruere filmen, hvem der med på rollelisten, eller om den engelske rapper selv vil være at finde foran kameraet.

Meget apropos så lægger Mike Skinner vejen forbi København, når han den 29. januar indtager Tap 1 i Carlsberg Byen sammen med blandt andre Fallulah, Vinnie Who og The Floor Is Made of Lava. besøget sker i forbindelse med Danmarks Indsamling, og billetter kan købes fra torsdag den 13. januar på Billetnet.dk.

Danmarks Indsamling 2011: The Streets m.fl.
Lørdag den 29. januar
Tap 1, Carlsberg Byen
Entré: 295 kr. + gebyr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af