Animal Collective og Four Tet remixer Pantha Du Prince

Hvis man skal tro vores anmelder, kunne Pantha Du Princes album ‘Black Noise’ ikke blive meget bedre. Ikke desto mindre gør Animal Collective og Four Tet forsøget, når de sammen med en række elektroniske kunstnere har sat sig for at remixe den tyske techno-romantiker på remixalbummet ‘XI Versions of Black Noise’.

Resultatet ryger på gaden den 18. april og byder, som titlen, antyder på 11 versioner fra blandt andre tyske Moritz Von Owald og britiske Walls. Flere af remixene udkom dog allerede sidste år på den Panda Bear-gæstede single ‘Stick to My Side’, og i sommer var det også muligt at downloade Animal Collectives drømmende remix.

Trackliste til ‘XI Versions of Black Noise’:
1. Welt Am Draht (Moritz Von Oswald Remix)
2. Welt Am Draht (Die Vögel Remix)
3. Stick to My Side (Lawrence)
4. Stick to My Side (Four Tet)
5. A Nomad’s Retreat (The Sight Below Remix)
6. Stick to My Side (Efdemin Remix)
7. Satellite Sniper (Hieroglyphic Being Remix)
8. Stick to My Side (Carsten Jost Remix)
9. Welt Am Draht (Animal Collective Remix)
10. Lay in a Shimmer (Fata Morgana Remix)
11. Stick to My Side (Walls Remix)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af