Beth Ditto indtager Soundvenue High 5

Her på siderne har du tidligere på måneden kunnet se den glamourøse sort/hvide video til Beth Dittos nye single ‘I Wrote the Book’ fra hendes kommende, Simian Mobile Disco-producerede solo-ep. Og denne mandag morgen har du nu mulighed for at stemme den fyldige Gossip-sangerinde ind på næste uges Soundvenue High 5-liste.

Her kan Ditto få selskab af de Danmarks-aktuelle briter i Elbow med førstesinglen ‘Neat Little Rows’ fra deres kommende album. Samtidig dyster to friske danske navne i denne uges contenderfelt, nemlig Emma Acs med den 60’er-klingende ‘Fever’ og Hymns From Nineveh med den folkpoppede ‘Sister Sorrowsong’. Hvis alt dette bliver en tand for blødt til dig, kan du stemme på The Cool Kids, som serverer seje rim og hårde beats på ‘Bundle Up’.

I denne uge går Animal Collective-medlemmet Panda Bear direkte ind på førstepladsen foran The New Spring. The Vaccines er ugens anden nyhed på en tredjeplads, men Jonas Bjerre og endnu en nyhed i form af Beach Fossils runder listen af.

Lyt til alle numrene og afgiv dine stemmer HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af