Caribou lufter nye numre

Når Dan Snaith under aliasset Caribou om kort tid stiller sig bag pulten til Rust nye torsdagsklub Hussy, er tasken sikkert fyldt med nye numre. Under sit andet pseudonym Daphni har Snaith nemlig lavet en håndfuld nye numre, som han nu løfter sløret for i et mixtape for Resident Advisor.

»Jeg har lavet en masse ny musik til det her mix – numrene der er krediteret som Daphni. Det er over et år siden, jeg har lavet ny musik, så jeg har været ivrig efter at lave nogle. Numrene på mixet er egentlig bare skitser – rå ideer der gav mulighed for at mixe de andre numre sammen på forskellige måder«, fortæller Snaith til Resident Advisor.

Samtidig løfter canadieren lidt af sløret for, hvad vi kan forvente af hans kommende dj-set: »Jeg bekymrer mig ikke om genrer eller tidsperioder. Jeg ser efter de samme ting i elektronisk, som jeg ser i alt musik: Særegenhed og særpræg. Ofte er mine elektroniske yndlingsnumre dansable ved et tilfældige snarere end med forsæt«.

For at downloade mixtapet skal du oprette dig som bruger på Resident Advisor.

Download Caribous mixtape HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af