Dirty Projectors-medlem får hjælp af Avey Tare

Hvilken bedre måde at starte dagen på end i selskab med medlemmer fra både Animal Collective og Dirty Projectors. Nu er Angel Deradoorian, sanger i sidstnævnte gruppe, nemlig klar med det splinternye nummer ‘Marichka’, som Dave Portner aka Avey Tare har co-produceret.

Nummeret er Deradoorians første nye udspil, siden hun i 2009 udgav ep’en ‘Mind Draft’, og synes du, nummeret lyder bekendt, så kan du meget vel have hørt det sidste år. Sammen med Animal Collective optrådte hun nemlig med solomateriale på Statens Museum for Kunst til et særarrangement i forbindelse med CPH:DOX 2010.

‘Marichka’ er netop udkommet på en 7″-single, der også byder på nyt nummer fra sangerinden Elizbeth Wood alias Albert McClouds. Der er dog endnu ingen detaljer om et videre samarbejde mellem Deradooriam og Dave Portner, men indtil der dukker mere op, kan du lytte til begge numre fra singlen via linket nedenfor.

Lyt til ‘Marichka’ og ‘Planetarium 2010’ HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af