Jonas Bjerre og The Kills battler på Soundvenue High 5

Hvilken bedre måde at starte dagen på end med en vaskeægte dansk/engelsk duel. I denne uges Soundvenue High 5-contenderfelt tager Mew-forsanger Jonas Bjerre nemlig kampen op mod The Kills’ nye slæbende rock’n’roll-single ‘Satelitte’ med sin allerførste solosingle ‘Kids Don’t Fight’.

De får kamp til stregen af producertalentet Jamie xx, der tager sig kærligt af soulsangerinden Adeles single ‘Rolling in the Deep’ samt de garage-poppede tøser i Vivian Girls og deres nye single ‘I Heard You Say’. Herudover kandiderer norske 120 Days, som efter fem år endelig er klar med den ni minutters lange rave-single ‘Dale Disco’.

På listen har The New Spring overtaget førstepladsen, skarpt forfulgt svenske Lykke Li. Oh Land og Chimes & Bells er rykket op et hak op på listen tredje- og fjerdeplads, mens sidste uges etter Fallulah i denne uge runder listen af.

Lyt til alle numrene og afgiv dine stemmer HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af