Mew-sanger solodebuterer med filmsoundtrack

Efter at have stået i front for Mew siden 1995, er Jonas Bjerre nu klar til at stå på egne ben. Til maj er Mew-forsangeren nemlig klar med sin første soloudgivelse i form af soundtracket til den nye danske spillefilm ‘Skyskraber’.

Filmen er instrueret af vennen Rune Schjøtt, der efter flere års venskab spurgte Bjerre, om han ville lave lydsiden til filmen. Bjerre sagde ja til opgaven og har siden arbejdet på soundtracket, når tiden tillod det i både Paris, New York og København. Resultat har han selv indspillet og produceret og kan første gang høres, når ‘Skyskraber’ får sin premiere ved dette års filmfestival i Berlin.

Soundtracket er først ude til maj, men singlen ‘Kids Don’t Fight’ udkommer til gengæld allerede på mandag, hvor den også vil være at finde blandt næste uges Soundvenue High 5-contenders.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af