Lyt til The Streets afskedsalbum

Efter ti gode år vinker Mike Skinner på mandag farvel til sit The Streets-alias, når hans sidste album ‘Computer and Blues’ lander på hylderne. Heldigvis har rimsmeden sat sig for at slutte af med et brag, og efter sidste uges ‘Cyberspace and Reds’-mixtape har Skinner i dag valgt at smidt hele sit kommende album op til stream på Guardians website.

På sin sædvanlige kryptiske facon fortæller Skinner på albummets website: »Det handler om at danse og SNAKKE LORT. 45 minutter med 130 bpm lige ud af posen. Endnu en banger. Dansemusik at drikke til the til. (…) Mit nye album er HURTIGT og MØRKT. Nu lyder det ravey. (…) Det er et sindssygt album«.

Husk også du, at du stadig kan nå at fange ham i live-aktion, når han til sommer læggen vejen forbi Northside Festival og senere på året ifølge rygter besøger den danske hovedstad som en del af en kommende Europaturné.

Lyt til ‘Computer and Blues’ (via Hype Machine).

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af