Mike Skinner remixer sine sidste The Streets-numre

Godt nok er The Streets blevet lagt i graven, men det er Mike Skinner så sandelig ikke. For inden den engelske rapper går til filmen, er han klar med mere ny musik, når han, tro mod sit ord, gemmer sit gamle alias væk og remixer sig selv under det nye navn The Death of Marat.

Det første nummer, der står for skud, er ‘Computer and Blues’-singlen ‘OMG’, og det er efter sigende kun begyndelsen på et større remixprojekt. Sooner.com skriver, at Mike Skinner »har det sjovt med at lave mørkere og hårdere versioner af sine sidste sange under aliaset The Death of Marat«, og BBC Radio-værten Zane Lowe fortæller det samme i sit radioprogram, hvor han i sin faste feature udnævner nummeret til det bedste i verden lige nu.

Projektet er endnu ikkke blevet bekræftet af nogle officielle kilder, så vi kan kun håbe, at der er flere remixes og måske endda et helt remixalbum på vej. Indtil da kan du høre Skinners remix nedenfor og downloade et andet fra det 16-årige Breakin’ Sound-navn Zoo Kid.

Lyt til ‘OMG’ (The Death of Marat Remix) HER.

Download ‘Puzzled By People’ (Zoo Kid Remix) (via Pitchfork).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af