Norske bands til Roskilde Festival

For tiden løber by:Larm-festivalen af stablen i Norge, hvor Roskilde Festival står for en scene med danske navne. Og i den anledning har den danske festival smidt et par norske navne i puljen til sommerens udskejelser i form I Was A King (billedet) og Lukestar.

I Was A King ankommer til Dyrskuepladsen med det spritnye album ‘Old Friends’ i bagagen. Gruppen, der spiller melodistærk alternativ rock, er centreret omkring sangeren og sangskriveren Frode Strømstad og trækker på medlemmer fra blandt andre 120 Days, Harrys Gym og Serena-Maneesh.

Lukestar gør sig sig ligeledes i melodiøs indierock, men hvor I Was A King trækker tråde til navne som Dinosaur Jr., befinder landsmændene sig i et mere ligefrem poppet hjørne. Deres seneste album ‘Lake Toba’ udkom i 2008.

Se den foreløbige bandliste for Roskilde Festival 2011 HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af