Red Hot Chili Peppers afslører nye albumdetaljer

Sidste år kunne vi fortælle, at Red Hot Chili Peppers var på vej i studiet, og efter snart et år er bandet endelig klar med flere detaljer om det kommende studiealbum. Nu fortæller frontmand Anthony Kiedis nemlig musikmagasinet Spin, at bandet er i gang med at færdiggøre det nye album, som indtil videre hedder intet mindre ‘Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head’, inspireret af en af bandets gode venner.

»Han (deres ven, red.) mindedes en af sine legendariske syreture og fortalte os, at han havde spillet et udsolgt show for planeter og måner, og hans største hit hed, ja, denne titel«, fortæller Kiedis til Spin om albummets mærkværdige titel. »Vi synes, den var så sjov, at vi fortalte ham, at så længe albummet var under radaren, så ville dette være vores kaldenavn for det«.

Til slut fortæller frontmanden lidt om, hvad vi kan forvente af det kommende album: »Før var nogle af vores numre en smule ‘hit-and-miss’. På denne plade er de fleste af numrene faktisk udtænkt og planlagt på en måde, som vi aldrig har gjort det før. Og med Fleas nye viden om musikteori udforskede vi skriveprocessen med en smule mere præcision«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af