The Streets lukker bogen

Er du trist over, at der aldrig kommer mere materiale fra The Streets, er der nu et lille plaster på såret, for Mike Skinner har nemlig smidt det ultimativt sidste nummer under sit alias på nettet. Den instrumentale ‘Close the Book’, som ikke er at finde på ‘Computers and Blues’, kan du downloade HER.

Hele ugen har The Streets som en afskedsgestus overtaget styringen på The Guardians’ musiksite. I en præsentationsvideo forklarer Skinner, at »beatet, du hører her, er kreeret af mig som det sidste nummer fra The Streets. Jeg valgte at kalde det ‘Close the Book’, fordi det første nummer, jeg skrev som The Streets, hed ‘Turn the Page’ (fra debuten ‘Original Pirate Material’ fra 2002, red.). Jeg har nu indset, at det er noget lort, men hvis du vil downloade det, kan du gøre det her«.

Lyt til ‘Close the Book’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af