Se The White Stripes’ 5 sejeste videoer

The White Stripes har trukket stikket ud og vil blive savnet for deres stilsikre garagerock, men heldigvis vil Jack og Meg leve videre i deres ligeså cool musikvideoer. Vi hylder dem med et gensyn af fem af karrierens mest cool videoer. Og husk også at læse vores store interview med gruppen HER.
1. The White Stripes ‘Fell in Love With a Girl’ (2001)
Instruktør: Michel Gondry

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter at have udgivet deres selvbetitlede debutalbum i 1999 og ‘De Stijl’ i 2000 kom The White Stripes store gennembrud med ‘White Blood Cells’ fra 2001, hvor ‘Fell in Love with a Girl’ blev Jack og Megs første reelle hit. En del af succesen skyldes den Michel Gondry-instruerede Lego-video, som er kåret som sidste årtis bedste musikvideo af blandt andre Pitchfork.
2. The White Stripes ‘The Hardest Button to Button’ (2003)
Instruktør: Michel Gondry

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To år efter gennembruddet rykkede duoen til et større pladeselskab og udgav ‘Elephant’, som kastede endnu flere garagerock-hits af sig. Et af dem var ‘The Hardest Button to Button’, hvor instruktørgeniet Gondry formåede at gøre stop/motion-videoen (der gør brug af 80 trommesæt og Fender forstærkere!) ligeså ikonisk som singlen.
3. The White Stripes ‘Seven Nation Army’ (2003)
Instruktør: Alex and Martin

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Var der nogen, der sagde megahit? Alle med den mindste interesse for rockmusik vil kunne nynne med på ‘Seven Nation Army’, der simpelt og effektivt har skrevet sig ind på de fleste lister over 00’ernes bedste alternative rocknumre. Og den kalejdoskopiske video spiller perfekt sammen med det stringente sort/hvid/rød-image, duoen gjorde til sit helt eget.
4. The White Stripes ‘My Doorbell’ (2005)
Instruktør: The Malloys

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der blev skruet op for blues-referencerne på The White Stripes’ femte album ‘Get Behind Me Satan’, og den klavertrampende andensingle ‘My Doorbell’ blev da også akkompagneret af en nostalgisk, sort/hvid video i ren sydstats-stemning, hvor Jack og Meg optræder for en flok flabede, musikglade unger.
5. The White Stripes ‘Icky Thump’ (2007)
Instruktør: The Malloys og Jack White

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Seneste og sidste udgivelse fra The White Stripes blev ‘Icky Thump’ fra 2007, hvor det sækkepibe-inficerede titelnummer med de politiske referencer fik sig en herlig billedside inklusiv spanske undertekster og en enøjet Meg White som mexicansk prostitueret. En finale med stil!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af