Cat Power synger på nyt Eddie Vedder-album

Siden 2008 har der været temmelig stille på Cat Power-fronten, men det betyder ikke, at Chan Marshall er gået helt under jorden. Dels er hun igen begyndt at røre på sig live, dels har hun lagt stemme til nummeret ‘Tonight You Belong to Me’ på Eddie Vedders kommende soloalbum ‘Ukulele Songs’.

Albummet består både af både covers og originalnumre, og som titlen antyder, er der udelukkende gjort brug af det hawaiianske strengeinstrument. Udover vokalhjælpen fra Cat Power, hvis 2003-album ‘You Are Free’ Pearl Jam-sangeren selv gæstede, medvirker The Swell Season-frontmanden Glen Hansard desuden på nummeret ‘Sleepless Nights’.

‘Ukulele Songs’ er i øvrigt ikke det eneste solomateriale, Vedder har på trapperne i år, for på udgivelsesdagen den 30. maj slipper amerikaneren samtidig live-dvd’en ‘Water on the Road’ med optagelser fra solokoncerter i 2008.

Trackliste til ‘Ukulele Songs’:
1. Can’t Keep

2. Sleeping by Myself

3. Without You

4. More Than You Know

5. Goodbye

6. Broken Heart

7. Satellite
8. Longing to Belong
9. Hey Fahkah

10. You’re True
11. Light Today
12. Sleepless Nights (feat. Glen Hansard])
13. Once in Awhile

14. Waving Palms

15. Tonight You Belong to Me (feat. Cat Power)
16. Dream a Little Dream

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af