Choir of Young Believers og Figurines til Spot

 

Spot Festival har de seneste par måneder føjet solide bunker af skandinaviske navne til programmet, og i dag er der endnu mere fra samme skuffe. Choir of Young Believers (billedet) giver nemlig deres eneste danske festivalkoncert på Spot, ligesom Figurines gør et stop i Aarhus, før de atter tager på USA-turné.

Herudover vil de japanske pige-støjrockere i Nisennenmondai, som senest kunne opleves på Roskilde Festival sidste sommer, være at finde på festivalen sammen med det danske balkan-kollektiv Tako Lako, Jeremy Sparrow, Nahiba, Drone, India, From Sarah, Neo Geo og Trusted Few. I alt er 13 navne føjet til programmet i dag. Se alle navne på Spot Festivals site.

Spot Festival finder sted den 28.-29. maj i Aarhus.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af