Få en smagsprøve på Alex Turners filmsoundtrack

Går du spændt og venter på nyt fra Arctic Monkeys, som har annonceret ankomsten af deres fjerde album i løbet af året, må du formentlig vente lidt endnu. Til gengæld kan du få en lille smagsprøve på hvad frontmand Alex Turner for nylig har rumsteret med, idet du via Amazon nu kan lytte til småbidder af hans solo-soundtrack til den Richard Ayoade-instruerede ‘Submarine’.

Soundtrack-ep’en, som udkommer den 14. marts i forbindelse med filmens britiske premieredato, vil som tidligere nævnt indeholde otte numre, der er produceret i samarbejde med Simian Mobile Disco-ankermanden James Ford. Og sangbidderne afslører som varslet, at Turner rigtig nok kun har benyttet sig af sparsomme klavermelodier og akustisk guitar for et fint og afdæmpet resultat.

Lyt til ‘Submarine’-soundtrack preview HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af