Her er ugens bedste fester

Endnu en uge, endnu et bugnende udvalg af fantastiske fester og muligheder for at danse natten væk til toner fra internationale dj’s såvel som hjemlige stjerner. Har du svært ved at vælge, hvor du skal bruge dine aftener, giver vi her vores bud på ugens bedste fester.

Jean Von Baden indtager Rust
Hussy har allerede på kort tid slået sit navn fast i det københavnske natteliv, og denne torsdag har de inviteret den ukronede klubkonge Jean Von Baden ind bag pulten til et fire timers back to back-set i ledtog med Kim Kemi.

Hussy
Torsdag den 24. marts
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Drengene spiller op på Bakken
På fredag belejrer Dicks On Speed for tredje gang Bakken i Kødbyen, hvor trioen bestående af Nam Nam, Muzzle Flash og Ian Moore nok skal få sat ild i dansegulvet.

Dicks On Speed #3
Fredag den 25. marts
Bakken, Flæsketorvet 19-21
, København V

Ny månedklub klub skydes i gang i både Århus og København
Basic er navnet på en ny klubaften på Rust, der styres af to af Danmarks mest anerkendte dj’s og producere i form af Mike Sheridan og Flip. Denne weekend skaber Basic bro mellem Jylland og Sjællend og besøger først Train på fredag for dagen efter at fyre op under Rust.

Basic
Fredag den 25. marts på Train, Toldbodgade 6, Århus C
Lørdag den 26. marts på
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Top-dj spiller house på Culture Box
Endnu engang er det blevet tid til Kontaktbar på Culture Box, der denne gang har fået den polsk-fødte pladevender og Panorama Bar-resident Margaret Dygas til landet, som vil rykke dansegulvet rundt sammen med lokale kendinge som Undr P og Lasse Buhl.

Kontaktbar
Fredag den 25. marts
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Kid Kishore serverer beats på V58
Som dj og personlighed har Kid Kishore altid skudt med skarpt både musikalsk og i medierne, og på fredag kan han opleves til klubkonceptet Culture Works på V58 i Århus sammen med den altid leveringsdygtige Copyflex.

Culture Works
Fredag den 25. marts
V58, Vestergade 58, Århus C

Bas-talenter spiller op på Dunkel
Engelske David Kennedy har de sidste par år som både Pearson Sound og Ramadanman henrykket de internationale bas-kredse med sine dj-færdigheder såvel som en lang række roste udgivelser. Lørdag aften lægger han vejen forbi Dunkel sammen med Blawan og Elgato til endnu et Hest/Pony-arrangement.

Hest/Pony
Lørdag den 26. marts
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

DameUlove holder storstilet afskedsfest
Kollektivet dameUlove har siden 2004 stået bag et hav af fester og koncerter i København, men nu er det åbenbart blevet tid til at lukke og slukke. Det bliver fejret med en kombineret farvel- og fødselsdagsfest i Folkets Hus, som blandt andre får besøg af Ung Flugt, Rosa Lux og Good Tape Grrrls.

dameUlove
Lørdag den 26. marts
Folkets Hus, Stengade 50, København N

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af