Lyt til J Mascis’ akustiske soloalbum

Har de følsomme albumsmagsprøver ‘Is It Done’ og ‘Not Enough’ fra den langhårede Dinosaur Jr.-legende J Mascis’ nye akustiske soloalbum ikke allerede overbevist dig, om det geniale i hans musikalske hamskifte, så er det frem med hørebøfferne. Nu kan du nemlig give hele skiven et lyt nedenfor, før den lander i handlen på mandag.

‘Several Shades of Why’ er Mascis’ fjerde soloalbum, men det første hvor den hårdtsparkende guitarknas er skiftet ud med akustisk fingerspil. Og de fine musikalske gæster, som guitareminencen har inviteret med på albummet, er da heller ikke hentet fra den tungeste ende af lydskalaen. De tæller nemlig både Broken Social Scene-medlemmet Kevin Drew, Band of Horses-forsanger Ben Bridwell samt den koncert- og albumaktuelle folkrocker Kurt Vile.

Lyt til ‘Several Shades of Why’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af