Mike Skinner arbejder på filmsoundtrack

I den britiske tv-serie ‘The Inbetweeners’ kæmper fire håbløse gymnasieknægte for at charmere sig ind hos det modsatte køn og købe sprut på barer, de er for unge til at være på. Og med Mike Skinners kække sangtekster om ungdommelige udskejelser i baghovedet virker han som et oplagt match til at skabe soundtracket til seriens filmatisering. Hvilket han efter sigende er gået i gang med nu.

Rapperen udgav i sidste måned sit absolut sidste album ‘Computers and Blues’ under The Streets-aliasset og har i den forbindelse luftet planer om at gå ind i filmens verden. Det bliver dog ikke som instruktør, men fortsat som musikmager denne gang. »Al materialet, han skriver, er nyt. Han er rigtig spændt på det hele«, udtaler en kilde tæt på Skinner til britiske The Sun.

Den festival-aktuelle musiker er selverklæret fan af komedieserien, og filmens producere havde efter sigende Skinner i kikkerten lige fra starten til at lave soundtracket til filmen. Den forventes at have premiere til august og følger de fire gutter på druk- og horetur til Kreta.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af