Ny Soundvenue Sampler klar til download

Den 1. i hver måned kan medlemmer af Soundvenue Friends helt gratis hente en sampler med 10 stærke tracks udvalgt af redaktionen. Marts-udgaven af Soundvenue Sampler ligger nu klar til download.

Medlemmer af Soundvenue Friends kan downloade HER. Se hvordan du bliver medlem og får magasin, musik og koncert-oplevelser hver måned, for kun 50 kr./måned HER.

Trackliste til ‘Soundvenue Sampler Marts 2011’:

1. The Raveonettes ‘Recharge and Revolt’
Sune og Sharin vender stærkt tilbage. Guitarstøjen er gennemtrængende, men midt i det hele huserer den smukkeste melodi ved siden af Wagners let melankolske vokal.

2. The Kills ‘Satellite’
Alison Mosshart og Jamie Hince varmer med denne tungt slæbende rockschlager op til deres kommende og fjerde album ’Blood Pressures’ på møgbeskidt vis.

3. Jonas Bjerre ‘Kids Don’t Fight’
Få vokaler kan ramme en så direkte i hjertet som Jonas Bjerres, og Mew-sangeren gør det da også igen på dette afdæmpede nummer fra soundtracket til filmen ‘Skyskraber’.

4. The New Spring ‘The Glow’
Der er dømt bløde guitarmelodier, solskinsfyldt folkpop og masser af kærlighed hos Shout Wellington Air Force-sangeren Bastian Kallesøes nye soloprojekt.

5. Low ‘Try to Sleep’
Slowcore-veteranerne kan stadig deres kram! Tempoet er helt i bund, og i takt med at Alan Sparhawk udfolder sin vokal, rejser nakkehårene sig stille og roligt.

6.Flag White ‘Far Far Away’
Bjørn Alexander fra Death By Kite er hoppet på solovognen og laver som Flag White rumklangsfyldt shoegazer-pop med følelserne helt uden på tøjet.

7. The Dodos ‘Black Night’
Trommerne buldrer som sædvanligt derudaf, når San Fransisco-duoen serverer deres lettere balstyriske indiefolk.

8. Boom Clap Bachelors ‘Skynd dig langsomt’
Det danske kollektiv er snart på banen med minialbummet ’Mellem dine læber’ og boltrer sig igen mellem det elektroniske og akustiske toppet med dansksprogede tekster.

9. Holy Ghost! ‘Do It Again!’
Newyorker-duoen er endelig klar med sit debut-album på DFA og varmer op med en omgang kæk discohouse i slow motion.

10. Siriusmo ‘Mosaik’
Dans og spas ud til tyske Siriusmos kringlede electronica, der med skøre indfald og tunge beats taler til både hofter og hjerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af