Her er påskens fedeste fester

Så nærmer påsken sig med hastige skridt. Ja, måske har du allerede ferie. Faktum er dog, at påsken som sædvanlig betyder flere fridage, hvilket naturligvis fører til flere fester. Allerede fra onsdag går det løs, og så er det jo sågar muligt at tage ud søndag med god samvittighed. Tilbuddene er overvældende, men vi giver alligevel her vores bud på, hvor påsken kan fejres på behørig vis.

Electro-dronning indtager København
Peaches har i snart ti år været berømt og berygtet for både sin musik og provokerende fremtoning. Forvent det uventede, når den glamourøse canadier onsdag giver et dj-set på Simons flankeret af Fagget Fairys og Rosa Lux.

Peaches dj-set
Onsdag den 20. april

Simons, Store Strandstræde 14, 1255 Kbh K

Tyske top-dj’s på Culture Box
Superpitcher og Sascha Funke er med stærke bånd til de anerkendte pladeselskaber Kompakt og BPitch Control begge sværvægtere på den tyske såvel som internationale elektroniske scene. Forvent intet andet end kvalitet. Og så på en onsdag.

Superpitcher + Sascha Funke
Onsdag den 20. april

Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Friendly Fires v
ender plader på Nørrebro
Rusts faste torsdagsklub Hussy har slået pjalterne sammen med festarrangører fra Le Social, og i fællesskab har de skaffet den britiske og snart albumaktuelle trio Friendly Fires til Nørrebro, hvor de vil give et med garanti festligt dj-set.

Hussy & Le Social – Friendly Fires dj-set
Torsdag den 21. april

Rust, Guldbergsgade 8, København N

Efdemin gæster Århus
Det kan godt være, at den tyske producer og dj Efdemin lagde vejen forbi Dunkel for omkring en måneds siden, men nu er han altså blevet booket til den anden side af sundet af de techno-glade Århus-drenge fra Vektor, som har inviteret Efdemin ind bag pulten på V58.

Vektor 8.0 – Efdemin
Fredag den 22. april

V58, Vestergade 58, Århus C 

Britisk liveset på Dunkel
Efter et hav af roste ep-udgivelser er det nu første gang, at britiske Max Cooper besøger Danmark, når han fredag indtager Dunkel med et to timer langt liveset bakket op af blandt andre den nye danske duo Averos.

Max Cooper
Fredag den 22. april
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Wood Wood inviterer til fest i Århus
Den danske tøjmærke Wood Wood slog for nyligt dørene op for deres nye butik i smilets by og har nu slået sig sammen med Present Århus om en storslået fest på Train, hvor dansegulvet bliver rykket rundt af blandt andre Sunny Beach Happy Slap Mardigras og Fagget Fairys.

Get Your Wood On
Fredag den 22. april

Train, Toldbodgade 6, Århus C

Søndagsfest på Culture Box
Påsken giver minsandten også fri om mandagen, hvorfor den hollandske producer og dj Martyn er blevet hyret til søndag at omdanne Culture Box til det perfekte sted af afslutte din påskeferie.

Martyn
Søndag den 24. april
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af