Her er ugens bedste fester

Det kan godt være, at de bedste fester oftest er de spontane, men nogen gange skader det ikke at planlægge en smule. Som altid er der masser af tilbud at vælge imellem, og vi giver igen vores bud på, hvor det er sjovest at befinde sig i løbet af ugen.

Ny elektronisk klub på V58
På torsdag er det første gang, at den nye månedlige klub Decks huserer på V58 i Århus. Profilen står på alt fra deep house over bass til techno, og til premieren er blandt andre Sapriori, Chris Cheops og Løwenstein på plakaten.

Decks Vol. 1
Torsdag den 14. april
V58, Vestergade 58, Århus C
 

Bas-lækkerier på KB18
Klub Bassface indtager på fredag de nyåbnede lokaler i Kødboderne 18, og bag pulten finder man rutinerede kræfter som Dokkedal/Dixen og 2000F.

Klub Bassface
Fredag den 15. april
KB18, Kødboderne 18, København V

Kæmpe privatfest på Råhuset
The Rockabilly Circus tilføjer på fredag Råhuset privatfestens hyggestemning og har i den sammenhæng inviteret en lang række dj’s til Vesterbro, her i blandt Sugarbois fra Klashy, Carbeck og Hoppeborgen.

The Rockabilly Circus
Fredag den 15. april
Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, København V

Belgisk discobrag i København og Århus
Både som producer og dj har Aeroplane (for nyligt reduceret fra duo til enkeltmandsprojekt) ramt rigtigt med med disco-edits og dansegulvsvenlige produktioner. Over weekenden kan Aeroplane opleves i både København på Simons og i Århus på Kupé.

Aeroplane
Fredag den 15. april på Simons, Store Strandstræde 14, 1255 Kbh K
Lørdag en 16. april på Kupé, Toldbodgade 6, 8000 Århus C

House-lir på Dunkel
Britiske Mark E er i Danmark for første gang, når den disco- og house-glade dj og producer på lørdag indtager pulten på Dunkel. Lokale røvere som Christian Alexander og Sousa/Schmidt holder gulvet varmt før og efter.

Mark E
Lørdag den 16. april
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Ny simpel klubaften på Rust
Mike Sheridan og Flip er trætte af lange gæstelister og dj-sets med non stop peak. Derfor har de startet klubben Basic, hvor de to erfarne herrer selv vil stå for musikken det meste af tiden. Åbningsarrangementet blev på grund af Kjeld Tolstrups pludselig død aflyst, men Basic er nu klar til at blive skudt i gang.

Basic
Lørdag den 16. april
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af