Kings of Leon udsender dokumentarfilm

Alt imens Roskilde-aktuelle Kings of Leon er gået fra ukendt familieforetagende til stadion-udsælgende megastjerner på ganske få år, har brødrene Followill haft et videokamera med i kulissen. Resultatet af optagelserne ser nu dagens lys, når bandet har premiere på ‘Talihini Sky: The Story of Kings of Leon’ på den kommende Tribeca Film Festival.

Dokumentaren er sammensat af instruktør Stephen C Mitchell, som til New York Times fortæller, at filmen »er et fascinerede indblik både for fans og ikke-fans i en gruppe musikere, som aldrig vil glemme deres kristne opdragelse eller bagland«.

Traileren, som du kan se nedenfor, byder da også på en blanding af både stoffer, interne skænderier, bryllupsklip, opkast og småfrelste udtalelser fra Caleb Followill og co., men hey, det er rock’n’roll!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Talihina Sky: The Story of Kings of Leon’ (trailer)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af