Kjeld Tolstrup æres med fest på Vega

Kjeld Tolstrup har som frontkæmper for den elektroniske musik og klubkulturens udbredelse utvivlsomt skabt et eftertrykkeligt hul på den danske klubscene efter sin alt for tidlige død. Han er allerede blevet hyldet her på siderne og på Culture Box, og lørdag hyldes han så påny med et brag af en fest på Store Vega, hvor alle er inviteret.

Her vil en lang række stærke navne fra den danske klubscene som Trentemøller, Kenneth Bager, Tomas Barfod, Djuna Barnes, Lulu Rouge, Peter Visti og selvfølgelig ‘Unga Bunga’-makkeren Le Gammeltoft ære Tolstrups minde. Og entreen er gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at komme og give bidrage til hyldestfesten.

Kjeld Tolstrup-mindefest
Lørdag den 9. april
Store Vega, København V
Entré: Gratis

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af