LCD Soundsystem fortolker Franz Ferdinand

Den årlige Record Store Day, som løber af stablen den 16. april, vil ikke kun byde på to nye Radiohead-numre og gemt guld fra Toro Y Moi. Franz Ferdinand har i dagens anledning også særlige ting på programmet, idet kvartetten har bedt navne som Deborah Harry, Peaches og hedengange LCD Soundsystem om at fortolke numre fra deres 2009-album ‘Tonight’. Sidstnævntes cover af ‘Live Alone’ kan du lytte til nedenfor.

Det er dog ikke første gang, Franz Ferdinand og James Murphy krydser klinger, da skotterne tidligere har leveret et glimrende cover af nyklassikeren ‘All My Friends’. Og nu returnerer Murphy tjenesten ved at forvandle ‘Live Alone’ til et udsyret syv minutters disco-opus, hvor det også lyder som om, newyorkerne har lyttet til en del David Bowie.

Lyt til ‘Live Alone (Franz Ferdinand cover)’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af