Oplev koncerter fra Coachella med Kanye og The Strokes

I weekenden gik det endnu engang løs i den californiske ørken ved den årlige Coachella Music & Arts Festival, hvor alle lige fra Arcade Fire, The Strokes og  Animal Collective til Kanye West, OFWGKTA og de genopståede Death From Above 1979 kunne opleves på et og samme sted i løbet af tre dage. Via linkene nedenfor kan du nu se hele koncerter med en bunke af de sejeste navne.

Således kan du blandt andet opleve den Tivoli-aktuelle Kanye Wests monstershow, der bød på tonsvis af dansere, effekter og generel pompøs stemning, som rapstjernen kun kan levere den, eller varme op til The Strokes’ Roskilde-koncert med en kavalkade af de bedste rockhits fra de cool newyorkere. Herudover er der blandt andet koncertoptagelser med Arcade Fire, The National, Tame Impala, Bright Eyes, Kings of Leon og Best Coast, som også alle kan opleves på dansk grund til sommer. Enjoy!

Se The Strokes-koncert HER.

Se Kanye West-koncert HER.

Se The National-koncert HER.

Se Arcade Fire-koncert HER.

Se Bright Eyes-koncert HER.

Se Kings of Leon-koncert HER.

Se Tame Impala-koncert HER.

Se Best Coast-koncert HER.

Se mere på The Audio Perv HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af