Roskilde Festival offentliggør det fulde program

Det næsten ligesom juleaften: Man venter og venter og venter, mens rastløsheden langsomt, men sikkert breder sig, og så endelig er der belønning. Roskilde Festival har netop ved et pressemøde på Stengade i København offentliggjort deres fulde program, heriblandt:

Arctic Monkeys
The Strokes
Magnetic Man featuring Katy B og SBTRKT dj-set
Battles
James Blake
Odd Future Wolf Gang Kill Them All
Lykke Li
Oh Land
Swans
Thulebasen
The Walkmen
WhoMadeWho
Yelle
Black Milk
The Gaslamp Killer
Dj Koze
Jatoma
Surfer Blood
John Grant
Curren$y
Deadmau5
Chris Cunningham
Bad Religion

Dubstep-trioen Magnetic Man vender tilbage til Dyrskuepladsen efter deres optræden i 2008, og har sammen med en række gæster sammensat et tre timer langt show specielt til Roskilde Festival. Den legendariske musikvideoinstruktør Chris Cunningham lægger også vejen forbi til et kombineret dj/vj-set, det med garanti kommer til at pirre alle sanserne.

Som altid offentliggør Roskilde Festival de sidste navne lige op til festivalen, så programmet er altså ikke fuldendt endnu. Dog skulle der allerede komme et ekstra navn i morgen. Se den foreløbige spilleplan for Roskilde Festival 2011 HER.

Husk at det er på fredag, at Roskildes musikchef Rikke Øxner har indvilget i at deltage i en live-debat, hvor hun besvarer læsernes Roskilde-spørgsmål direkte. Debatten går i luften kl. 14 og strækker sig frem til kl. 15.

Se årets plakat:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af