De bedste Soundvenue-forsider ifølge musikerne

I dag lander Soundvenue #50 på butikshylderne, og i den anledning har vi fået ti toneangivende personer på den danske musikscene til at udpege deres favorit i blandt de 50 forsider.

Le Gammeltoft, dj og radiovært: Soundvenue #29
»Jeg elsker hendes mørke univers, som i den grad kommer til udtryk på forsiden af bladet. Derudover er der rigtig mange fede ting i bladet: Metronomy, Turboweekend og WhoMadeWho blandt andet…«

Kasper Bjørke, dj og musiker: Soundvenue Fashion Issue #05
»En af dem jeg bedst kan huske, er det dér Fashion Issue med Jenny Wilson. Kan godt lide, at hun ikke er retoucheret til uigenkendelighed – og hun har et ret sejt udtryk«.

Silas Adler, designer: Soundvenue #37
»Det er et fint billede af en sej dame. Jeg kunne faktisk godt lide det album, hun lavede sammen med Beck, og så synes jeg, hun er god i ‘Antichrist’ og ‘The Science of Sleep’. Hun er ikke en lille skygge af sine forældre, hun har formået at blive sin egen«.

Tobias Kippenberger, The Floor Is Made of Lava: Soundvenue #01
»Hmm, trip down memory lane… Som forside, eller måske nærmere blad, er min favorit det første. Fordi det markerer Danmarks første musikmagasin med nosser til at bilde folk ind, at det er penge værd – hvilket jeg selvfølgelig synes, det er. Og så var det deri, jeg læste om Arcade Fire for første gang, som et eller andet sted mangler i jeres fine kavalkade af forsider«.

Malthe Fischer, Oh No Ono: Soundvenue #14
»Jeg har altid været en sucker for kombinationen sort, rød og hvid. Den er ligesom bare lidt sejere end andre farvekombinationer. AC Milan ser sejere ud end Inter… White Stripes minder mig om min første lakrids-is – en bilferie i Sverige flere år før lakrids-isen kom til Danmark«.

Tue Track, Malk De Koijn: Soundvenue Decade Issue
»At få Malks album kåret som det bedste i et årti er en stor ære! Billedet har en sjov historie, da det er taget lige inden en koncert på Horsens Musikteater (med en ur-pegende tourmanager der gerne ville have os på scenen). Så vi tog nogle få billeder i et rum – gik ud af en dør, ned ad en trappe og direkte ind på scenen, til et tung-tændt publikum! En god måde at tage billeder på for os, der ellers ikke er pjattede med den slags«.

Adam Hashemi, musikvideoinstruktør: Soundvenue #22
»Bedste Soundvenue cover: #22. Og begrundelsen: Havde lidt svært ved at vælge, da det jo meget bare er bandportrætter. Men M.I.A. er jo aldrig kedelig at kigge på, og der er hele tre af hende!«

Aske Zidore: Soundvenue #37
»Flot kvinde. Det er lige den eneste forside, jeg sådan synes er dejlig. Mmmmm. Kunne også rigtig godt lide ‘Antichrist’. Her den anden dag hørte jeg sjovt nok ‘Lemon Incest’ – sygt nice«.

Lorenzo Woodrose, Baby Woodrose: Soundvenue #25
»Min yndlings-Soundvenue-forside må være PSYCH IS BACK!«

Pato, White Pony & Trolle//Siebenhaar: Soundvenue Decade Issue
»Bedste cover er Decade Issuet med Malk på forsiden. Ingen har som Malk skabt deres egen univers, og i kraft af at de ligger så langt væk fra alle andre, betyder det, at de kan opfinde deres egne regler. Deres koncert på Roskilde var fantastisk. Jeg så dem første gang i midt 90’erne til et jam i Valby. Dårlig lyd og sur lugt af billig hash. Ah, the sweet smell of youth«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af