The Floor Is Made of Lava udsender opsamlings-ep

På trods af at den årlige Record Store Day ikke er så udbredt her til lands, afholder det ikke en række danske pladebutikker i at deltage. Det benytter The Floor Is Made of Lava sig nu af, idet de udsender ‘The Record Store Day EP’ i 100 eksemplarer i morgen i de udvalgte butikker.

»Måske er vi bare vokset op som dinosaurer, men vi elsker stadig det fysiske format for albums, og det er altid en særlig oplevelse at gå en tur ned til pladebutikken og fare vild i musikhistorien. Der er en speciel nærhed ved at bladre gennem covers og et eller andet sted mærke musikken med flere sanser end med det sterile, digitale format«, udtaler rockdrengene. Så smut forbi en af de deltagende butikker i morgen og nap dig en af de unikke ep’er, hvis trackliste du kan se nedenfor.

Trackliste til ‘The Record Store Day EP’:

1. Sailors, Cowboys & Indians (Live fra Lava Radio)
2. Harder Than You Think (Alt. version feat. Josephine Philip)
3. Bonehead’s Bank Holiday
4. The Floor Is Made of Lava (1st Demo)
5. 5-VICE (Live fra VEGA 2010)
6. Leave Me Now (P4 Live Session)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af